Gazet 155 Jaar Huis Vossen

Herdenkingen of vieringen hebben het vreemde aspect dat ze doorgaans gericht zijn op wat voorbij is. Waarbij we terugblikken op een verleden, een geschiedenis van een individu, van een familie, een bedrijf, een generatie. Toen we vijf jaar terug het glas hieven op 150 jaar Huis Vossen, kozen we bewust om een tegengestelde beweging in te zetten: namelijk 150 jaar toekomst.

Ondertussen zijn we in 2015 reeds 5 jaar verder en brengt 155 Jaar Huis Vossen ons tot een nieuw reflectiemoment. De weg verandert regelmatig, nieuwe uitdagingen dienen zich aan, nieuwe opportuniteiten ook. Ons kompas echter blijven we volgen. De vier windrichtingen geven steeds de beste piste aan: Kwaliteit, Openheid, Authenticiteit, Traditie.

Als wijnhandelaar, wijnbouwer en wijnmaker, ben ik bovendien gericht blijven inzetten op innovatie en creativiteit. Zowel op het vlak van wijnproductie als in het benaderen van de markt en de cliënten. Dit is herkenbaar gebleven in de eigen L’Esprit Couvent selectie, maar binnenkort opnieuw met de Château Pabus wijn, de Bordeaux wijnen in het algemeen, maar ook in de keuze en distributie van wijnen uit de hele wereld.

Het jaar 2015 zal ons dus verder leiden naar een toekomst waar wij kwaliteitsvolle wijnen met deskundige service en advies aanbieden voor bewuste consumenten met oog voor stijl en kwaliteit.

We laten dit niet ongemerkt voorbij deinen. We willen in 2015 accenten leggen waarbij wijn en gastronomie elkaar versterken in een visie van uitmuntendheid. In deze Gazette geven we daarom verder informatie over nieuwe initiatieven, feestmomenten, getuigenissen.

Wie meer wil weten moet verder lezen of mij in Huis Vossen aanspreken.Bij een glas wijn vertel ik je graag meer over onze plannen.

Lees de gazet hier online !

Kris Couvent
Wijnbouwer, Wijnmaker, Wijnhandelaar