Banner herfstdegustatie

We nodigen jullie van harte uit voor onze herfstdegustatie!

zondag 21 oktober 2018 van 15u tot 21u
maandag 22 oktober 2018 van 16u tot 22u

 

Ontdek meer dan 100 verschillende wijnen, bieren en sterke dranken!

Je krijgt tevens de unieke kans om niet enkel al deze prachtige producten gratis te proeven, maar zo kan je ook kennis maken met de mensen achter deze producten. Zij die dagelijks in de weer zijn op het wijndomein, in de brouwerij of de distilleerderij zelf en mee het verhaal achter ieder product schrijven.

Naast de aanwezige producenten stellen we zelf ook een brede selectie van onze favoriete en meest verrassende wijnen samen die je kan proeven tijdens deze herfstdegustatie. Er is dus ongetwijfeld voor ieder wat wils!

Op alle te proeven producten kan je bovendien genieten van aantrekkelijke promoties. De toegang is gratis. De herfstdegustatie zal doorgaan in Huis Vossen zelf.

Masterclasses

thema datum dag tijdstip prijs
Brouwerij 3 Fonteinen: Lambiek, de kunst van het rijpen en het assembleren. 21/10/2018 zondag 14u-15u gratis Deze masterclass is intussen volledig volzet, kom gerust de exclusieve “Spelingen van het lot” proeven op onze herfstdegustatie.
Bordeaux: topwijnen en hun classificaties. 21/10/2018 zondag 16u-17u gratis Deze masterclass is intussen volledig volzet, kom gerust de topwijnen proeven op onze herfstdegustatie.

Aanwezige producenten

 

Logo L' Esprit Couvent

 

Bestelbon degustatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kom als eerste alles te weten.