Banner Blanc Limé

Blanc Limé

De Franse klassieker is terug!

Blanc Limé is een verfrissend aperitief dat in de jaren ‘50 het favoriete drankje was in de Parijse brasseries en bars in het zuid-westen van Frankrijk.

Jean-Pierre Xiradakis van het befaamde Franse restaurant “La Tupina” ontmoette enkele jaren geleden de familie Ducourt, die al sinds 1858 wijn produceert in Bordeaux. Samen besloten ze om nieuw leven te blazen in Blanc Limé, dat wordt gemaakt volgens een authentiek recept: droge witte wijn uit Entre-Deux-Mers, natuurlijke citrusaroma’s en een frisse sprankel.

Blanc Limé is onlosmakelijk verbonden met de lokale cultuur uit de Sud-Ouest. Het won naam en faam tijdens populaire feestjes en zomerse festivals, en staat synoniem voor fun en puur genieten in de meest natuurlijke zin. Blanc Limé wordt bemind door oud en jong, is plezierig, verfrissend en natuurlijk!

“Coucou Blanc Limé” Apéro

Na Parijs, London, New York en Hong Kong is Huis Vossen het allereerste Belgische adres waar Blanc Limé te vinden zal zijn. Dat vieren we met een smaakvolle apéro, op de allereerste vrijdagavond van zomer 2016!

Zeg “Coucou zomer” en “Coucou Blanc Limé” met heel wat zuiderse gourmandises, zomerse melodietjes en natuurlijk, met (veel) Blanc Limé.

vrijdag 24 juni 2016
17.00u – 22.00u

Huis Vossen
A. Algoetstraat 2b
1750 Lennik

Blanc Limé Rosé Limé
€ 9,50 € 7,92*

Oenoloog: Jeremy Ducourt

Witte wijn uit Entre-Deux-Mers op basis van Sémillon en Sauvignon Blanc

Natuurlijke aroma’s van citrus, pomelmoes, munt, etc.

Sprankel door toevoeging van koolstofdioxide tijdens de botteling

€ 9,50 € 7,92*

Oenoloog: Jeremy Ducourt

Roséwijn op basis van Merlot

Natuurlijke aroma’s van rode vruchten, citrus, pomelmoes, munt, etc.

Sprankel door toevoeging van koolstofdioxide tijdens de botteling

Download technical sheet Blanc Limé Download technical sheet Rosé Limé

*Voorwaarden geldig tot en met 21.09.2016