We nodigen u van harte uit voor onze Lentedegustatie!

 

Zondag 28 april 2019 van 15u tot 21u
Maandag 29 april 2019 van 16u tot 22u

 

Ontdek meer dan 120 verschillende wijnen uit o.a. Australië, België, Duitsland Frankrijk, Italië en Nieuw-Zeeland!

Je krijgt de unieke kans om niet enkel al deze prachtige wijnen gratis te proeven, maar zo kan je ook kennis maken met de mensen achter deze producten. Zij die dagelijks in de weer zijn op het wijndomein zelf en mee het verhaal achter ieder product schrijven.

Naast de wijnen van de aanwezige producenten stellen we zelf ook een brede selectie van onze favoriete en meest verrassende wijnen samen die je kan proeven tijdens deze lentedegustatie. Er is dus ongetwijfeld voor ieder wat wils!

Op alle te proeven producten kan je bovendien genieten van aantrekkelijke promoties. De toegang is gratis. De lentedegustatie zal doorgaan in Huis Vossen zelf.

 

Masterclass

Tijdens deze unieke masterclass dompelt Andy (DipWSET) van RedHeads Studio je onder in wat ze zelf de ‘RedHeads Movement’ noemen. Doorheen de masterclass proef je bovendien 8 topwijnen: 4 wijnen van RedHeads Studio die hij naast hun traditionele tegenhangers zoals een witte Rully uit Bourgogne, rode Châteauneuf-du-Pape uit de Rhône of een Saint-Estèphe uit Bordeaux zal laten proeven.

Thema datum dag tijdstip prijs
RedHeads Studio vs. klasieke topwijnen uit de Oude Wereld 28/04/2019 zondag 13u30-14u30 20€  Meer info en inschrijven

Prijs: de prijs voor de masterclass bedraagt 20 euro. (opgelet: de plaatsen zijn beperkt)

Dit bedrag kan u afhouden van het te betalen bedrag wanneer u tijdens de lentedegustatie wijn bestelt, met een minimum aankoopbedrag t.w.v. 240 euro inclusief btw. Dit is bovendien cumuleerbaar met de tijdens de lentedegustatie geldende kortingen op de te proeven wijnen.

 

Live Muziek (nieuw)

“Getsomewine” brengt extra warmte met live pop & jazz muziek!  Geniet alvast van een muzikaal voorsmaakje.

 

Food

Geniet je voor of na het proeven graag van een gezellige lunch of diner?

Onze wijnbar en restaurant, August Wijnbar, is open op zondag 28 april, zowel ’s middags als ’s avonds, en uitzonderlijk ook maandagavond 29 april.
Daarnaast serveren we ook doorlopend allerlei soorten lekkere tapas.

 

Aanwezige producenten

Bestelbon degustatie

binnenkort beschikbaar

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kom als eerste alles te weten.