Geniet op zaterdag 6 juli live van de doortocht van de Tour De France met een lekker glas wijn of een huisgemaakt aperitief van Huis Vossen!

De doortocht van de Ronde Van Frankrijk in Lennik. Een uniek gebeuren dat de gemeente samen met de lokale handelaars niet onopgemerkt voorbij konden laten gaan. Ook Huis Vossen zal op de markt aanwezig zijn met een gezellige wijnbar!

Vanaf ’s morgens vroeg wordt de markt omgetoverd in éen groot wielerfeest. Gedurende de hele dag door zijn er activiteiten en optredens gepland. In de voormiddag verzamelen we op de markt om de doortocht van de renners live mee te maken. ’s Middags nemen we plaats aan een enorm Bruegel-buffet dat verzorgd wordt door het team van August Wijnbar, terwijl de Ronde live wordt uitgezonden op een reusachtig scherm. In de namiddag zijn er tal van optredens en dj-sets om dan uiteindelijk met z’n allen de aankomst live te volgen. We maken er samen één groot feest van.

Het programma:
Vanaf 10u: start uitzenden wedstrijd
doorlopend volksspelen
spinningsessie 1
10u45: doortocht reclamekaravaan
11u00: opening Bruegelbuffet
11u20: optreden De KetnetBand
12u45: doortocht van de renners
13u00: start tweede spinningsessie
13u45: optreden Gene Thomas vs Sir G
14u45: optreden DJ Kaaprisun

Einde voorzien rond 17u.

OPGELET: op zaterdag 6 juli van 8u tot 15u zal Huis Vossen niet bereikbaar zijn met de wagen. Langs het parcours fietsen is ook niet toegelaten. De winkel is wel doorlopend open van 9u30 tot 17u30.

Wijn nodig voor dit weekend? Ook donderdag 4 juli en vrijdag 5 juli is de winkel open van 13u30 tot 18u30, of bestel per e-mail via info@huisvossen.be of telefonisch op 02.532.42.20.