Wijnreis – Dagtrip Belgische wijnen


 
Wijn in België ? Ja, ook in België wordt er wijn verbouwd. En met succes: jaar na jaar haalt Belgische wijn een hoger niveau. De beste Belgische wijnen kunnen zelfs de internationale concurrentie moeiteloos aan. En dat verdient de nodige aandacht. Daarom hebben Huis Vossen, Vinilegium en WineCab de krachten gebundeld en organiseren we op zaterdag 23 september 2017 een unieke daguitstap: een reis naar de Belgische wijn met een bezoek aan 2 toonaangevende Belgische wijndomeinen, onder leiding van 2 enthousiaste en kundige wijnlesgevers. Interesse? Schrijf je dan nu hieronder aan de pagina in.

Tip: wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Wat staat er op het programma?

Deze interessante dag is goed gevuld. Samen trekken we richting Maaseik en bezoeken we  het eerste  Belgische topdomein van de dag, wijndomein Aldeneyck. Hier krijgen we een rondleiding en proeven we een eerste keer van een selectie uitgelezen wijnen. Aan de oevers van de Maas genieten we van een bistronomische lunch en proeven we verschillende nieuwe wijnen. Vervolgens zijn we te gast in wijndomein Pietershof. Ook hier leren we meer over moderne wijnbouw en ontdekken we enkele voortreffelijke wijnen. De hele dag staan de 2 enthousiaste wijnkenners, Patrick Michielsens van WineCab en Stijn Verleyen van Vinilegium, je met raad en daad bij.
 

Dagoverzicht

08:45 – Verzamelen aan station Brussel-Zuid
09:00 – Vertrek met de bus vanuit Brussel, uitleg over Belgische wijnen tijdens de busreis
10:30 – Aankomst bij Wijndomein Aldeneyck, begeleide rondleiding en proeverij
12:30 – Bistronomische lunch aan de Maasoevers, met een begeleide proeverij van enkele Belgische wijnen
15:30 – Aankomst bij Wijndomein Pietershof, begeleide rondleiding en proeverij
19:00 – 19:30 – Verwachte aankomst Brussel-Zuid

Prijs & inscrhijving

Voor 139 euro, inclusief BTW, neem je deel aan deze boeiende dagtrip.
Deze prijs is all-in: vervoer met een comfortabele reisbus, uitgebreide lunch, degustaties, dranken bij de maaltijd en professionele begeleiding.
Reisverzekering en/of annulatieverzekering zijn niet inbegrepen.
Deze reis gaat door vanaf 25 deelnemers. Meer weten over de algemene en bijzondere voorwaarden?

Verstuur