Tijdens deze lentedegustatie gaan we nog meer voor de synergie tussen onze wijnen en bijhorende gerechten, en kozen daarom voor de naam Wine & Food Fair.
Op tour langs onze 6 “eilanden” krijgt u de kans om kennis te maken met de wijnmakers, hun klassiekers en nieuwigheden. Proef bovendien aan elke stand de creaties van het team van August wijnbar & keuken.

Wine & Food Fair – lente 2018
Zaterdag 21.04.2018 12u – 19u
Zondag 22.04.2018 12u – 19u

 

WIJNDEGUSTATIE – gratis toegang

Maak kennis met de wijnbouwers van Louis Guntrum uit Rheinhessen, Château Franc Le Maine uit Saint-Emilion Grand Cru, Château Lamothe de Haux uit Côtes de Bordeaux, Paul Jaboulet Aîné uit de Rhône, Vignobles Ducourt uit Bordeaux en Frank Poot die tal van topdomeinen van over de hele wereld vertegenwoordigt.

 

Topjaar Bordeaux 2015 te proeven in magnums

  • La Tour Carnet (Haut-Médoc)
  • Le Boscq (Saint-Estèphe)
  • Lafon Rochet (Saint-Estèphe)
  • Chasse Spleen (Moulis en Médoc)
  • Haut Bages Libéral (Pauillac)
  • Grand Corbin d’Espagne (Saint-Emilion Grand Cru)

 

Grote Wijnen uit Piëmonte

  • Conca Tre Pile (Barbera d’Alba)
  • Bruna Grimaldi (Barolo)
  • Giacomo Fenocchio (Barolo)
  • Cavalotto (Nebbiolo Langhe)
  • Renato Ratti (Barolo)

 

FOOD

August Wijnbar & Keuken zorgt gedurende onze Wine & Food Fair voor creaties waarbij synergie centraal staat. Dit voor slechts 45 EUR/persoon.
 

Voordeelactie

Per aankoopschijf van 500 EUR/persoon op de te proeven wijnen zal de 45 euro worden afgetrokken van het totaalbedrag van de aangekochte wijnen.

 

Stand Land Food
1 Terras Oesters (Fines des Claires Normandie)
2 Zuid-Amerika Ceviche van zwaardvis (broccoli – bloemkool – jalapeno)
3 Italië Rundstartaar (rucola – parmezaan – dragon)
4 Frankrijk Buikspek Cross’n’ Blackwell (pickles – komkommer – romanesco)
5 Duitsland Cambozola (chutney van rabarber – doyenne – brioche)
6 Schotland Cranachan (whipped cream – oat – blueberries)

 

Reserveer