Wijnen in grote formaten zorgen steeds voor een extra “wauw-effect” en zijn de perfecte cadeautip voor een groot gebaar.

Of zorg je liever voor extra ambiance op de feesttafel met een van onze favoriete magnums, dubbele magnums of jeroboams?

Ontdek onze selectie hieronder.

 

Château Pabus 2015 Bordeaux Supérieur 

Gelegen op 15 kilometer van Bordeaux. In 2012 werd een volledig nieuwe hoogtechnologische chai gebouwd. De wijnen van Pabus worden gemaakt volgens de methode van de vinification intégrale, waarbij de vinficatie plaatsvindt in eiken vaten van 500 liter in plaats van roestrvijstalen kuipen. Het resultaat zijn wijnen met veel concentratie en bewaarpotentieel, zoals o.a. de grootste wijnen uit Saint-Emilion.

Magnum 1,5l: 109,95 EUR

 

 

 

Château Lamothe de Haut 2014 Côtes de Bordeaux

Al 4 generaties lang is het prachtige Château Lamothe de Haux eigendom van de familie Néel-Chombart. De wijngaarden bevinden zich in de Côtes de Bordeaux; de  erg gunstig gelegen percelen langs de oevers van de Garonne. De wijnen worden gerijpt in het kilometerslange grottenstelsel onder het kasteel, en worden gekenmerkt door hun souplesse en fruitigheid

Magnum 1,5l: 21,95 EUR

Jeroboam 5l: 89,99 EUR

 

 Château Franc Le Maine 2010 Saint-Emilion Grand Cru

Château Franc Le Maine werd in 2008 overgenomen door de familie Bardet, die al sinds 1704 actief handel drijft in en rond Saint-Emilion. Ze begonnen als graanhandelaars vanuit Vignonet, die later een belangrijke havenstadje zou worden voor de wijnhandel. Doorheen de jaren verwierf de familie verschillende domeinen, zoals het topdomein Château du Paradis. Château Franc Le Maine is een elegante, volle en fruitige wijn, zoals een grote wijn uit topjaar 2010 hoort te zijn!

Magnum 1,5l: 44,95 EUR

 

 

Château Garraud Lalande de Pomerol

Château Garraud is de eerste wijn afkomstig van de 36 hectare grote wijngaarden die de familie Nony bezit in deze topregio. Hun team wordt bijgestaan door Oenoloog Michel Rolland, die wereldwijd de meest prestigieuze domeinen begeleidt. De wijnen van Château Garraud worden ieder jaar fel bekroond, en kunnen vooral liefhebbers van zachte, frisse en fruitige wijnen bekoren.

Magnum 1,5l: 39,95 EUR (2012)

Dubbele Magnum 3l: 109,95 EUR

Jeroboam 5l: 145,89 EUR

 


Cavallotto Barolo 2013 Bricco Boschis

Cantina Cavallotto is het enige wijndomein dat wijnen produceert in de hoger gelegen Bricco Boschis cru, en dit al 5 generaties lang. De familie werkt volledig organisch, en produceert oertraditionele Barolo’s waarvan ze het volledige productieproces zelf in handen heeft. De wijnen staan gekend voor hun elegante en volle karakter, mede dankzij de zeer strenge technieken in de wijngaarden, en prijken ieder jaar bovenaan de resultatenlijsten van de meest prestigieuze concours.

Magnum 1,5l: 174,95 EUR

 

Bestellen?

Stuur een mail naar info@huisvossen.be of telefonisch op 02 532 42 20

Gratis levering vanaf 240 EUR inclusief btw. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw. Zolang de voorraad strekt.