Masterclass: Biologische en Biodynamische wijnen met Ruth Fernández Cifuentes van Dominio de Punctum

zondag 20 Oktober van 14u tot 15u

Dominio de Punctum

Het Spaanse Dominio de Punctum, wat letterlijk ‘domein op de kruising’ betekent, is uitgegroeid tot het meest bekroonde biologische wijnhuis van Spanje. Het huis is gesitueerd in Las Pedroñeras in het noorden van La Mancha, op de kruising van de steden Cuenca, Ciudad Real en Albacete. In 2005 wordt het opgericht door de familie Fernández Cifuentes. Inmiddels bezit het wijnhuis meer dan 250 hectare aan wijngaarden die volledig biologisch en gedeeltelijk biologisch-dynamisch gecertificeerd zijn. In ons assortiment is het huis vooral gekend voor hun wijnen van Viento Aliseo.

De huidige wijnmaker is Ruth Fernández Cifuentes. Ruth heeft de uitdagende taak om de kwaliteit van 250 hectare aan wijngaarden te bewaken. Ze monitort of alles voldoet aan de aspecten van biologische en gedeeltelijk biologisch-dynamische wijnbouw, zonder het prijsaspect uit het oog te verliezen. Want de missie van Dominio de Punctum is een betaalbare kwaliteit aan te kunnen bieden.

Masterclass: Biologisch en Biodynamische wijnen van Wereldklasse

Op zondag 20 oktober hebben we de eer om wijnmaker Ruth Fernández Cifuentes in eigen persoon te mogen ontvangen tijdens onze herfstdegustatie. Tijdens een boeiende masterclass maakt ze je wegwijs in de wereld van de biodynamische en biologische wijnbouw.  Al gauw zal de theorie in praktijk worden omgezet, en ontdek je proefgewijs het smakelijke en verrassende gamma  van biologische, biodynamische en zelfs ‘oranje’ wijnen.

Prijs: de prijs voor de masterclass bedraagt 10 euro. (opgelet: de plaatsen zijn beperkt)

De inschrijving is pas definitief na het storten van de 10 euro op de degustatierekening KBC BE37 7340 0189 3428 – BIC KREDBEBB met vermelding van naam, voornaam.

 

Verstuur