Huis Vossen richt zich vanzelfsprekend tot de particuliere klant én de professionele klant, met elk hun eigen behoeften en verwachtingen. Huis Vossen wil naast de service aan de gevestigde en ervaren wijnkenner, aandacht schenken aan minder ervaren klanten, meer specifiek ook aan de jongere generatie liefhebbers. We hebben expertise in huis om advies en begeleiding te geven op het vlak van wijn maken, het aankopen, degusteren, bewaren van wijnen.

Kris Couvent en zijn team willen gericht naar de consument luisteren, naar diens smaak en verwachtingen!Huis Vossen illustratie

Daarom hechten we veel belang aan persoonlijke ontmoeting en interactie. Niet alleen via onze website en onze contactmogelijkheden. We blijven de voorkeur geven aan een goed gesprek bij ons in de winkel, steeds met een door ons aangeboden proevertje in de hand.

Huis Vossen is invoerder van wijnen en spirits en zorgt bovendien voor distributie ervan. De zeer grote voorraad, snelle eigen leveringen en samenwerking met ervaren transporteurs, interessante prijszetting, kwaliteitsvol advies en begeleiding hebben gezorgd voor een stevige reputatie.

We zullen zorgen voor vlotte en efficiënte toegang tot alle informatie die nuttig en boeiend is voor U:

*Overzicht van Châteaux, domeinen, merken, wereldwijd, waarvoor Huis Vossen invoerder en distributeur is.
*info over de specifieke producten zelf
*Advies over wijnkeuze, over samenstelling van wijnkelders, bewaringstemperaturen,
*Doelgerichte informatie over wijnevenementen, proeverijen, opleiding oenologie,
*Promotionele acties
*Bestelfaciliteiten
*Vervoer
*Tarieven: elke klant zal via een veilige en persoonlijke inlogsleutel directe toegang krijgen tot de hem vastgelegde en voorbehouden prijzen